auto_nkv03.jpg

Contact

 

Telefoon
073 - 64 66 727

 

E-mail 
nieuwkoop@viadealerverzekerd.nl

 

Meer info

Wie zijn wij

Nieuwkoop Verzekeringen BV is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Nieuwkoop Verzekeringen BV bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

 

Bij Nieuwkoop Verzekeringen BV staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. Zij staan in direct contact met de backoffice van risicodrager Nieuwkoop Automotive Group BV

 

Dienstenwijzer

In de Dienstenwijzer geeft Nieuwkoop Verzekeringen BV inzicht in haar dienstverlening, voor wat betreft de consument. De Dienstenwijzer is in overeenstemming met de eisen die de Wet financieel toezicht (Wft) aan ons stelt. De letterlijke tekst van de dienstenwijzer kunt u hier lezen. 

 

Wat verwachten wij van u?

Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. U bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van uw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

 

Elektronisch verzekeren

Onlangs is een wetsvoorstel goedgekeurd wat elektronisch verzekeren per 1 juli 2010 mogelijk maakt. In het voorstel wordt aan de verzekeraars de mogelijkheid geboden om een keuze te maken tussen schriftelijk en elektronisch verzekeren. Nieuwkoop Verzekeringen BV kiest voor het elektronisch verzekeren. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met Nieuwkoop Automotive Group BV biedt Nieuwkoop Verzekeringen BV een 'onvergelijkbare' autoverzekering.